System.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found. at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request) at System.Net.WebClient.DownloadData(Uri address) at System.Net.WebClient.DownloadData(String address) at System.Xml.Xsl.CompiledQuery.Script2.retrieveTemplate(String baseurl, String template, String section, String title, String metatags)

CONLIT Fire Board

Tuote

CONLIT Fire Board on lajitelma paloluokille EI30-EI120 suunniteltuja palolevyjä. CONLIT-tuotteiden palotekniset ominaisuudet, mitat ja paksuudet eivät heikkene tuotteen käyttöiän aikana. CONLIT Fire Board on laadukas tuote, jonka ominaisuudet tekevät sen asentamisesta helppoa ja nopeaa. Levyt asettuvat helposti ilmanvaihtokanavien päälle ja CONLIT-tuotesarjaan kuuluva musta teippi auttaa luomaan siistin lopputuloksen helpottaen asentamista entisestään. CONLIT Fire Board on valmistettu palamattomasta, vettä ja kosteutta hylkivästä ROCKWOOL-kivivillasta. Levyt on päällystetty vahvistetulla mustalla alumiinifoliolla. Tuote on kehitetty parantamaan myös energiatehokkuutta ja eristämään ääntä. VTT-C-12188-17 sertifikaatin mukaisissa CONLIT Fire Board asennuksissa tuotteiden tulee olla tunnistettavissa. Tämä toteutetaan seinä- ja välipohjaläpivientien yhteyteen eristelevyyn kiinnitettävällä tunnistetarralla. Tunnistetarroja voi tilata veloituksetta ROCKWOOLin asiakaspalvelusta.

Käyttökohteet

CONLIT Fire Boardia käytetään suorakaidekanavien palosuojaukseen. Tuotteelle on myönnetty VTT-sertifikaatti VTT-C-12188-17.

 
PrintPDFTuotekorttiSystem.Net.WebException: The remote server returned an error: (404) Not Found. at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request) at System.Net.WebClient.DownloadData(Uri address) at System.Net.WebClient.DownloadData(String address) at System.Xml.Xsl.CompiledQuery.Script2.retrieveTemplate(String baseurl, String template, String section, String title, String metatags)